ÎNTÂLNIREA DUPĂ 25 DE ANI - 2 IUNIE 2001

Am așteptat toți cu mult interes această zi aniversară de 25 de ani de la terminarea facultății. Iată cum arătam  după primii 25 de ani și ce am făcut în acea zi de 2 iunie 2001

Sedința festivă a avut loc la Rectorat, Facultatea Constructii Civile doarece sediul nostru din Calea Plevnei nu era încă disponibil. Am dat unul după altul raportul Adunării Generale a Absolvenților Promoției 1976 dar și profesorilor nostri, fiecare povestind câte ceva, ce a considerat interesant din viața profesională și personală din cei 25 de ani trecuți de la terminarea facultății. Au venit foarte mulți colegi ingineri, cu sau fără soții. 

Organizatorii întâlnirii au fost colegii nostri Grigoraș (Ștefănescu) Viorica și regretatul coleg de grupă Dan Hamzescu, cărora le-am multumit atunci pentru interesul acordat și pe care îi cităm și le mulțumim încă odată acum.

Au răspuns invitației făcute de organizatori, cadrele didactice :  Mihăilescu Stefan,  Leonachescu Nicolae,  Bărdescu Ioan, Alămoreanu Mircea, Bruja Dan, Zevedei Nicolae, Zafiu Gh, Rosza Francisc, Sofian Speranța, Petrescu Florin, Stefănescu Mihai.

stăteam in bănci și ne povesteam ce am făcut in ultimii 25 de ani

față IN FAȚĂ CU cu foștii noștri profesori

stăteam in bănci și ne povesteam ce am făcut in ultimii 25 de ani

și apoi ........veselie la restaurantul de la ștrandul studențesc

Și uite așa a trecut prima noastră aniversare. Probabil a fost cea mai așteptată și  apreciată dintre toate întâlnirile noastre care au avut loc de-a lungul timpului.

Eram încă tineri, făcusem cu toți destule în viață, în profesie, în familie până în acel moment și aveam destule a ne povesti.

Și ne-am povestit.