1986 mai Aniversarea de la Călimanești

Reuniunea-Aniversare de 10 ani de la Absolvire  a fost organizată de colegul Lixandru Nicolae care era mare șef de Mecanizare la CCCF ACM  Râmnicu Vâlcea dar și mare producător de vin de calitate de la Drăgășani (de fapt taică-său era șeful, Niculae căra sacii de struguri și dădea la zdrobitor).

A avut parte aici de consumatori de calitate, după cum se vede, Sandu Păcălici și Gigi Topîrceanu veniți de departe de la Constanța. Se lucra la două damigene.

A fost un mare succes (vinul lui Niculae).

Participarea a fost mai redusă probabil din cauza noutății ideii de a ne aduna undeva la un hotel, Cozia, apoi și pentru că noi inginerii în acea perioadă a vieții, fiind în plină luptă cu viața, cu funcțiile, cu responsabilitățile pe unde eram, nu ne prea permiteam întâlniri aniversare, pe care de altfel le așteptam mai târziu, pe la 25 de ani și nu așa de repede. Și totuși colegul nostru Ocroteală Iulian care era super tare atunci, un fel de baron local, era directorul regiei de transport în comun în Craiova (autobuze, troleibuze, tramvaie, metro, etc), funcție care nu prea îi permitea lipsa din localitate, s-a prezentat. Zece ani trecuseră repede iar amintirea anilor de facultate și a colegilor încă era foarte vie și probabil că și asta a diminuat apetitul de revedere.

Oricum au participat mai mulți colegii din grupa lui Licsandru Nicolae, organizatorul acțiunii, cu care în mod normal acesta era încă în legătură.

După cum se vede din puținul material foto obținut până acum, au venit și de la Constanța doi colegi cu soțiile, Gheorghiu Alexandru și Topârceanu Gheorghe și nu le-a prins rău.

Vedeți în imaginile de mai jos o parte dintre participanți: pe Gheorghiu Alexandru și Gigi Topârceanu de la Constanța, Ungureanu Virgil și Vinca Valentin de la București, Zefinescu Ioan de la Prahova, Popescu Viorel de la Argeș, dom director general de la Regia de Transporturi Craiova, Ocroteală Iulian și dna doctor Licsandru care a lăsat Bucureștii pentru Vâlcea și vedeta reuniunii prezentă în toate pozele care este  Damigeana cu Vin de Drăgășani.