Hanul Berarilor - 2015 octombrie

Participare nesperat de numeroasă. Probabil că a trecut mult timp de la ultima noastră întâlnire sau poate am fost mai convingători atunci când i-am anunțat pe colegi .

Sala de la  restaurant a fost cam mică pentru numărul mare de participanți și am stat cam înghesuiți. Pe parcurs ne-am adaptat la condiții și nu a mai contat. Am fost cu toți mobili și au fost create spații.

Mai jos secvențe video din acea seară

Momentul 1 – Ia să vedem ce avem noi aici…… pe lista cu meniuri

Momentul 2 – Am terminat cu aperitivul și ce a mai fost după, am mai  luat și câteva pahare de vin și ne-am încins la vorbă

Momentul 3 – Discuții și iar discuții ca doar de asta ne-am adunat

Momentul 4 – Am trecut la amintiri și cântecele noastre.  Au rămas  băieții de cursă lungă. Cu puțină viteză luată de la vinul restaurantului și in special de la cel adus de noi am început să ne amintim de cântările pe care le făceam in vremea studenției. Tică Tache făcea eforturi de mobilizare la cântat. Cam greu cu noi.

Cântece de petrecere din vremuri de demult. Echipa grea cu Tache, eternul Tache, prim solist, Gică Iorga solist vioara a doua, armonie percuție, clape și ce mai e nevoie, Barbu Mihai și Gheorghiu din partea producătorului, Dopan Silviu de la finanțator (se observă evident în imagini) și Bulache Ungureanu, regizorul, care o cam luase pe ulei. Doxan Gabriel, Gigi Diaciuc, Ilie Pravă, Tuță Marin (termina ce mai avea de mâncat ) și Viorel Popescu și ei alături de băieții de cursă lungă.  Reportaj realizat de veșnicul reporter Sfetcu Cristian, care din păcate ca întotdeauna foarte puțin vizibil in toate aceste imagini video și foto.