2013 Sept - Casa Oamenilor de Știință

Am revenit după 4 ani în același loc. De data asta au răspuns la chemare mai mulți colegi. Poate a fost locația interesantă, poate a fost mai accesibilă, poate pentru Bella venită din Germania sau pentru că toți am vrut să mai stăm la o vorbă.

In câteva imagini vedem personaje care se uita în sus. 

Cu aceasta ocazie au fost aduse si proiectate pe un televizor mare aflat în salon pe perete, fotografiile pe care le-am făcut noi toți absolvenții de-a lungul celor 5 ani, care au fost păstrate, apoi scanate și transformate in poze digitale și proiectate atunci în prima vizionare. Se pare că a fost o surpriză plăcută pentru toți participanții având în vedere interesul arătat.

 

Au participat:

 

Stefănescu-Grigoraș Viorica & Stefănescu Mihai, Stefănescu Luminița, Stefănescu Gheorghe, Anca Stefan, Anca Maria, Iorga Gheorghe, Obreja Valentin, Zefinescu Ioan, Gheorghiu Alexandru, Mladen Mariana, Stoffran Isabella-Germania, Diaciuc Gheorghe,  Popescu Minerva, Cosmin Adrian, Chiscan Stelian & Comp, Mitroiu Gheorghe, Popescu Viorel-Braila, Duicu Marcel-Gorj, Barbu Mihai, Prichici Virgil, Romanescu Aurelian, Moroianu Ovidiu, Iurașcu Adrian, Savulescu Marilena, Savulescu Sorin, Ocroteală Iulian, Lupescu Eugen & Comp și binențeles Tache Constantin însoțit normal de doamna doctor Tache.

S-a încins treaba. Băieții trec la cântat și la discursuri ca pe vremuri. Tică Tache, Iulică Ocroteală și Gică Iorga au dat tonul. Tică, repectuos cu dom’ Prodecan Mihai Ștefănescu, îi amintește că probabil se vor mai întâlni pentru adeverința de la dosarul de pensionare. Vezi clipurile de mai jos.

Am Început cu discuții și discursuri.

Acum am trecut la treabă, la cântecele noastre