2012 octombrie - o seară La Mirador

Titlul de mai sus sună ca-n filme dar a fost altceva. Locația aleasă de unul dintre colegi se afla pe Șos Giurgiului la intersecția cu Drumul Găzarului. O bombă de restaurant dar curat. Cred că eram singurii din restaurant, mai bine zis în podul clădirii. Avantajoasă locația pentru că nu ne-a deranjat nimeni și nici noi nu deranjam și pentru că eram chiar în stația de tramvai deci acces rapid.

Au participat :

Grigoraș Stefănescu Viorica, Hamzescu Dan & Comp, Diaciuc Gheorghe, Stefănescu Gheorghe, Gheorghiu Alexandru, Iorga Gheorghe, Terzi Iancu, Chiscan Stelian, Sfetcu Cristian, Moroianu Ovidiu, Barbu Mihai, Anca Stefan, Anca Maria, Bogdăneanu Cezar, Cosmin Adrian și bine-nțeles Tache Constantin.

A fost o întâlnire în care cu toți ne-am bucurat că suntem împreună.

A fost o întâlnire care a început bine, cu totii ne-am bucurat că suntem împreună. A fost o reuniune one-man show. Tică Tache a fost în cea mai bună formă la toate capitolele. A fost și un bun consumator ceea ce a ajutat celelalte performanțe. A cântat, a dansat, a fost foarte volubil. Gică Iorga și el în formă, cânta și la clape deși el a fost cu chitara la viața lui. Colegul Moroianu nu a fost prea în formă și volubil ca la alte întâlniri sau și-a propus să fie mai rezervat. Materialul vizual produs de unul din invitați a fost puțin și a necesitat multă prelucrare pentru a fi acceptabil pentru publicare pentru această pagină. Și totuși până la urmă am obținut și fotografiile făcute de Cătălin Hamzescu (fiul lui Dan Hamzescu), super fotografii, profesioniste, din care am postat pe pagina acestei întâmplări. Din imaginile video rezultă că s-a făcut prezența și s-a trecut în condică cu pixul. Vichi Grigoraș văd că a făcut prezența în condică și Tache a verificat-o să nu facă vreo greșeală în condica lui recuperată la ultima oră de curs.

A fost o seară frumoasă de miercuri 10 octombrie 2012.