11 iunie 2011 - Invitați la Carmen Georgescu

Colega noastră Carmen, împreună cu soțul ei Spiros, ne-au invitat la ei acasă, grupa noastră și prietenii, după cum s-a văzut, undeva în Giulești, la o casă cu curte aranjată foarte frumos, după cum se vede și în poze. Soțul ei era un tip plăcut, interesant și foarte sociabil ce părea să fie la fel de coleg cu noi ca și ea.

A fost foarte tare să sărbătorim 35 de ani de la terminarea facultății în acest fel original, cu un tort pătrat și cu colegele noastre de grupă. Mulțumim și pe această cale colegei noastre Carmen Georgescu.

vezi video de la eveniment mai jos

Am vorbit, am râs de nu am mai putut și apoi ne-am așezat la masă. Încă o dată s-a dovedit că  inginerii sunt oameni practici. Un tort bun și frumos  de formă pătrată.

Se împarte foarte ușor și precis. Împarți laturile la ochi, marchezi cu cuțitul, pui rigla lu’ domnișoara asistent Barbara și tragi tăietura cu cuțitul pe lîngă ea (nu pe lîngă  Barbara, pe lîngă rigla ei).

 

 

Au participat:

Bogdăneanu Cezar, Cioba Marilena, Grigoraș Viorica & Comp, Georgescu Carmen, Sfetcu Cristian, Ocroteală Iulian & Comp, Terzi Iancu, Ungureanu Virgiliu, Lupescu Eugen & Comp, Diaciuc Gheorghe, Chiscan Stelian, Zefinescu Ioan & Comp, Ștefănescu Luminița, Tache Constantin, Săvulescu Sorin.

A fost o aniversare-întîmplare extraordinar de frumoasă de neuitat. O gazdă super, un loc parcă exact făcut pentru grupa 1 & friends pentru sărbatorit cei 35 de ani de la absolvire. Nu știu dacă nu trebuia să spargem și paharele la sfârșit. Oricum multe mulțumiri gazdelor.