2010 iunie-Monte Carlo Cișmigiu

O seară de vineri a unei săptămani de lucru.

A fost o întâlnire liniștită și relaxată. Soare, aer curat, spațiu cît vrei, liniște. Am luat cu toți masa în oraș pentru că, probabil nu prea aveam nimic pregătit acasă în frigider. Loc foarte frumos și cu multă încărcătură emoțională. Cred că Viorica l-a ales și bine a făcut.

Discuții liniștite, eram în bună stare toți, nici un pic de bîrfă sau poate un pic dar nu prea multă că erau companioanele de față și riscam discuții acasă, puține noutăți, și plăcerea de a fi împreună.

Ca întotdeauna un suflet mare, permanent la întâlnirile noastre, colegul nostru din totdeauna și pentru totdeauna, Tache, nu a lipsit nici acum.

Dacă restaurantul TISMANA ar mai fi fost încă în treabă, ar fi fost oare o opțiune de luat în seamă?

 

Au “răspuns la SMS”

Anca Ștefan & Manolescu Marieta, Bogdăneanu Cezar, Săvulescu Sorin & Cioba Marilena, Cosmin Adrian & Comp, Grigoraș Viorica & Comp, Gheorghiu Alexandru, Georgescu Carmen, Obreja Valeriu & Comp, Popescu Liliana, Romanescu Aurelian, Sfetcu Cristian, Steriopol Lucian & Comp, Iorga Gheorghe, Moroianu Ovidiu, Ocroteală Iulian, Pârcălăbescu Virgil, Prichici Virgil, Ștefănescu Gheorghe, Terzi Iancu, Chiscan Stelian, Diaciuc Gheorghe, Lupescu Eugen, Ștefănescu Luminița, Tache Constantin.